GIDA ATIKLARININ PEKTİNAZ ENZİMİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI

2016-01-01
UZUNER, SİBEL
Çekmecelioğlu, Deniz

Suggestions

PREPARATION OF POLYMER MULTILAYER FILMS FOR FOOD TECHNOLOGY APPLICATIONS
Tidim, Gökçe; Erel Göktepe, İrem; Soyer, Yeşim; Department of Chemistry (2023-1-20)
In recent years, there has been intense research going on to develop new packaging technologies to improve the safety and quality of the food. Natural polymers not only reduce the consumer health risks but also provide less processed and more environment friendly food packages. Alginate and chitosan are suitable polymers for food technology due to their biocompatibility, biodegradability, and non-toxicity. In addition to the antibacterial properties of chitosan, pH responsive behaviour of alginate and chit...
GIDA BOZULMASINI GEÇİKTİRMEK AMACIYLA ÇALIŞMA KOŞULLARI OPTİMİZE EDİLMİŞ GÜÇ ULTRASES DÜZENEĞİNİN ENTEGRE EDİLDİĞİ BUZDOLABININ TASARLANMASI
Öztop, Halil Mecit(2017-12-31)
GIDA BOZULMASINI GEÇİKTİRMEK AMACIYLA ÇALIŞMA KOŞULLARI OPTİMİZE EDİLMİŞ GÜÇ ULTRASES DÜZENEĞİNİN ENTEGRE EDİLDİĞİ BUZDOLABININ TASARLANMASI
GIDALARDAKİ VE KLİNİK HAYVAN VAKALARINDAKİ SALMONELLA İZOLAT ÇEŞİTLİLİĞİNİN MOLEKÜLER DÜZEYDE BELİRLENMESİ
Soyer, Yeşim(2013-12-31)
GIDALARDAKİ VE KLİNİK HAYVAN VAKALARINDAKİ SALMONELLA İZOLAT ÇEŞİTLİLİĞİNİN MOLEKÜLER DÜZEYDE BELİRLENMESİ
GIDADA KULLANILABİLİR LİPOZOM SİSTEMLERİNİN UZUN VADELİ FİZİKSEL VE KİMYASAL STABİLİTELERİNİN ARAŞTIRILMASI
Öztop, Halil Mecit(2017-12-31)
GIDADA KULLANILABİLİR LİPOZOM SİSTEMLERİNİN UZUN VADELİ FİZİKSEL VE KİMYASAL STABİLİTELERİNİN ARAŞTIRILMASI
GRAFİT KATKILI Fe-Mo TOZ KARIŞIMINDA SİNTERLEME İLE SERTLEŞTİRME
Ögel, Bilgehan(2013-12-31)
GRAFİT KATKILI Fe-Mo TOZ KARIŞIMINDA SİNTERLEME İLE SERTLEŞTİRME
Citation Formats
S. UZUNER and D. Çekmecelioğlu, “GIDA ATIKLARININ PEKTİNAZ ENZİMİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI,” GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, pp. 0–0, 2016, Accessed: 00, 2020. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/33222.