Show/Hide Menu
Hide/Show Apps
Logout
Türkçe
Türkçe
Search
Search
Login
Login
OpenMETU
OpenMETU
About
About
Open Science Policy
Open Science Policy
Open Access Guideline
Open Access Guideline
Postgraduate Thesis Guideline
Postgraduate Thesis Guideline
Communities & Collections
Communities & Collections
Help
Help
Frequently Asked Questions
Frequently Asked Questions
Guides
Guides
Thesis submission
Thesis submission
MS without thesis term project submission
MS without thesis term project submission
Publication submission with DOI
Publication submission with DOI
Publication submission
Publication submission
Supporting Information
Supporting Information
General Information
General Information
Copyright, Embargo and License
Copyright, Embargo and License
Contact us
Contact us
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Date
2016-12-31
Author
Gültekin, Güzin Candan
Metadata
Show full item record
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License
.
Item Usage Stats
27
views
0
downloads
Cite This
PEYNİR ALTI SUYU TOZU VE PRİBİYOTİK KAPSÜLLENEN PEYNİR ALTI SUYU TOZUNUN YOĞURT RAF ÖMRÜ VE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
URI
https://hdl.handle.net/11511/60803
Collections
Graduate School of Natural and Applied Sciences, Project and Design
Suggestions
OpenMETU
Core
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Banerjee, Sreeparna(2015-12-31)
KUERSETİN VE ONUN TÜREVİ CHNQ MADDELERİNİN KARAKTERİZASYONU VE KOLON KANSER ÜZERİNE FONKSİYONEL ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Günbaş, Emrullah Görkem(2016-12-31)
ÖZGÜNB KUINOKSALIN TABANLI POLİMERLERİN SENTEZİ VE KARAKTERİZASYONU VE ONLARIN ORGANİK GÜNEŞ PİLLERİNDEKİ UYGULAMALARI
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Şensoy, İlkay(2016-12-31)
EKSTRÜDE ÜRÜNLERE FONKSİYONEL BİLEŞEN OLARAK ENGİNAR YAPRAĞI TOZU EKLEMENİN ÜRÜN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Evis, Zafer(2015-12-31)
BORLAMA TEKNİĞİ İLE DEMİRYOLU RAYLARININ YORULMA DAYANIMININ ARTTIRILMASI
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Şahin, Serpil(2015-12-31)
FARKLI FORMÜLASYONLARIN VE İLEM KOŞULLARININ PATATES KROKET KALİTESİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
Citation Formats
IEEE
ACM
APA
CHICAGO
MLA
BibTeX
G. C. Gültekin, “FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ,” 2016. Accessed: 00, 2020. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/60803.