FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ

2016-12-31
PEYNİR ALTI SUYU TOZU VE PRİBİYOTİK KAPSÜLLENEN PEYNİR ALTI SUYU TOZUNUN YOĞURT RAF ÖMRÜ VE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Suggestions

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Banerjee, Sreeparna(2015-12-31)
KUERSETİN VE ONUN TÜREVİ CHNQ MADDELERİNİN KARAKTERİZASYONU VE KOLON KANSER ÜZERİNE FONKSİYONEL ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Günbaş, Emrullah Görkem(2016-12-31)
ÖZGÜNB KUINOKSALIN TABANLI POLİMERLERİN SENTEZİ VE KARAKTERİZASYONU VE ONLARIN ORGANİK GÜNEŞ PİLLERİNDEKİ UYGULAMALARI
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Şensoy, İlkay(2016-12-31)
EKSTRÜDE ÜRÜNLERE FONKSİYONEL BİLEŞEN OLARAK ENGİNAR YAPRAĞI TOZU EKLEMENİN ÜRÜN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Evis, Zafer(2015-12-31)
BORLAMA TEKNİĞİ İLE DEMİRYOLU RAYLARININ YORULMA DAYANIMININ ARTTIRILMASI
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Şahin, Serpil(2015-12-31)
FARKLI FORMÜLASYONLARIN VE İLEM KOŞULLARININ PATATES KROKET KALİTESİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
Citation Formats
G. C. Gültekin, “FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ,” 2016. Accessed: 00, 2020. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/60803.