Mihri: İstanbul’dan New York’a Bir Kadın Ressamın Portresi

2019-03-01
Tongo Overfield Shaw, Gizem
Dağoğlu, Özlem Gülün

Suggestions

Mihri'yi "Mihri: Modern Zamanların Göçebe Ressamı" sergisini düzenleyen Özlem Gülin Dağoğlu ve Gizem Tongo ile konuştuk.
Tongo Overfield Shaw, Gizem; Özlü Karaca, Nilay; Dağoğlu, Özlem Gülen (2019-05-01)
Mihri Müsfik sergisi üzerine arastırmacılar Özlem Gülin Dagoglu, Gizem Tongo ve Salt Galata’dan Farah Aksoy ile konustuk.
Tongo Overfield Shaw, Gizem; Dagoglu, Ozlem Gulin; Aksoy, Farah (2019-03-01)
Mihridat Krallık Coğrafyasında Savunma Sisteminin Tanımlanması Projesi.
Erciyas, Deniz Burcu(2011-12-31)
Mithridat Krallık Coğrafyasında Savunma Sisteminin Tanımlanması Bu çalışmanın başlıca amacı, Komana Arkeolojik Araştırma Projesi kapsamında yapılan yüzey araştırmaları sırasında tespit edilmiş olan Mithridat Krallık dönemine ait kalelerin detaylı olarak tanımlanması ve yorumlanmasıdır. Araştırma alanı içerisinde tespit edilmiş olan bu kaleler üzerine yapılacak olan çalışma, literatürde terra incognita olarak tanımlanan Pontos bölgesinin savunma stratejilerinden yola çıkarak Mithridat Krallığı’nın hem askeri...
Henri Prost’un İstanbul Planlamasında Şehrin Pitoresk Peyzajının Korunması Sorunsalı ve Kamusal Yeşil Alanlar
Bilsel, Fatma Cânâ (2018-05-06)
Köprü Hidroliği
Yanmaz, Ali Melih (METU Press, 2002-01-01)
Bu kitapta, açık kanal akımının ve hareketli tabanlı akımların temel kavramları, töprü açıklığındaki akımın modellenmesi, orta ve kenar ayaklar etrafındaki taban oyulmaları ve daralma oyulması, hidrolojik tasarım parametrelerinin belirlenmesi, köprülerde yapı-hidrolik etkileşimi, ayaklar etrafındaki oyulmalar için güvenilirlik yöntemleri ve köprüler etrafındaki koruyucu önlemler için tasarım kriterleri verilmiştir. Kitap, konuyla ilgilenen mühendislerin bir köprünün hidrolik tasarımını baştan sona yapabilm...
Citation Formats
G. Tongo Overfield Shaw and Ö. G. Dağoğlu, “Mihri: İstanbul’dan New York’a Bir Kadın Ressamın Portresi,” Toplumsal Tarih, vol. 303, pp. 26–28, 2019, Accessed: 00, 2022. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/96834.