FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ

2015-12-31
EKMEK ÜRÜNLERİNDE FARKLI KATKI MADDELERİNİN RAF ÖMRÜ SÜRESİNCE ÜRÜN ÜZERİNDEKİ KALİTE ETKİLERİNİN MANYETİK REZONANS GÖRÜNTÜLEME YÖNTEMİYLE BELİRLENMESİ

Suggestions

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Togan, İnci Zehra(2014-12-31)
TÜRKİYE'DE IĞDIR CEVRESİNDEKİ GAZELLA SUBGUTTUROSA POPULASYONUNUN GENETİK BELİRTEÇLER KULLANILARAK POPULASYON YAPISININ BELİRLENMESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Hasırcı, Nesrin(2014-12-31)
POLİSEBASİK ANHİDRİT BAZLI NANO KAPSÜLLERİN HAZIRLANMASI, FARKLI PARAMETRELERİN İLAÇ YÜKLEME KAPASİTESİ VE SALIM PROFİLİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Aydınol, Mehmet Kadri(2016-12-31)
TEMEL PRENSİPLER YÖNTEMİYLE KOMPLEKS OKSİT KATALİSTLERDEKİ OKSİJEN İNDİRGEME REAKSİYONLARININ KARAKTERİZASYONU
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Şümnü, Servet Gülüm(2014-12-31)
KARAYEMİŞ MEYVESİNDEN ELDE EDİLEN FENOLİK MADDELERİN KAPSÜLLENMESİ VE DENEY ORTAMINDAKİ SİNDİRİM DAVRANIŞLARININ MANYETİK REZONANS GÖRÜNTÜLEME TEKNİĞİ KULLANILARAK ARAŞTIRILMASI
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Sanin, Faika Dilek(2014-12-31)
ÇAMUR PARÇALAMA VE ANAEROBİK ÇÜRÜTME İŞLEMLERİNİN BİYOGAZ ÜRETİMİ VE KENTSEL ÇAMURLARIN YAKIT ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
Citation Formats
H. M. Öztop, “FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ,” 2015. Accessed: 00, 2020. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/60565.