FONKSİYONEL ÜRÜN OLARAK HAVUÇ, DOMATES VE BİBER POSASI EKLEMENİN EKSTRÜDE ÜRÜN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ

2013-12-31
Şensoy, İlkay
Çaltinoğlu, Çağla
FONKSİYONEL ÜRÜN OLARAK HAVUÇ, DOMATES VE BİBER POSASI EKLEMENİN EKSTRÜDE ÜRÜN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Citation Formats
İ. Şensoy and Ç. Çaltinoğlu, “FONKSİYONEL ÜRÜN OLARAK HAVUÇ, DOMATES VE BİBER POSASI EKLEMENİN EKSTRÜDE ÜRÜN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ,” 2013. Accessed: 00, 2020. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/59889.