FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ

2016-12-31
EKSTRÜDE ÜRÜNLERE FONKSİYONEL BİLEŞEN OLARAK ENGİNAR YAPRAĞI TOZU EKLEMENİN ÜRÜN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ

Suggestions

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Şensoy, İlkay(2014-12-31)
EKSTRÜDE ÜRÜNLERE FONKSİYONEL BİLEŞEN OLARAK SOĞAN KABUĞU EKLEMENİN ÜRÜN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Kalay, Yunus Eren(2014-12-31)
METALİK CAMLARDA ATOMİK ÖLÇEKTEKİ LOKAL DÜZENLİ YAPILAR VE BUNLARIN NANOKRİSTAL OLUŞUMUNA ETKİLERİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Hasırcı, Vasıf Nejat(2015-12-31)
MİKRODESENLERİN İNSAN MEZENKİMAL KÖK HÜCRE FARKLILAŞMA YÖNÜ ÜZERİNE ETKİLERİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Beklioğlu, Meryem(2014-12-31)
DİATOM FOSİLLERİ KULLANARAK YAKIN GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SIĞ GÖLLERDE ÖTROFİKASYONUN BELİRLENMESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Gültekin, Güzin Candan(2016-12-31)
KEFİR STARTER KÜLTERLERİ YARDIMI İLE ÜRETİLMİŞ KAYMAĞIN PROBİYOTİK ÖZELLİKLERİ VE KOLESTEROLÜ DÜŞÜRÜCÜ ETKİSİNİN İNCELENMESİ
Citation Formats
İ. Şensoy, “FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ,” 2016. Accessed: 00, 2020. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/60821.