Show/Hide Menu
Hide/Show Apps
Logout
Türkçe
Türkçe
Search
Search
Login
Login
OpenMETU
OpenMETU
About
About
Open Science Policy
Open Science Policy
Open Access Guideline
Open Access Guideline
Postgraduate Thesis Guideline
Postgraduate Thesis Guideline
Communities & Collections
Communities & Collections
Help
Help
Frequently Asked Questions
Frequently Asked Questions
Guides
Guides
Thesis submission
Thesis submission
MS without thesis term project submission
MS without thesis term project submission
Publication submission with DOI
Publication submission with DOI
Publication submission
Publication submission
Supporting Information
Supporting Information
General Information
General Information
Copyright, Embargo and License
Copyright, Embargo and License
Contact us
Contact us
LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN RAF ÖMRÜNÜN UZATILMASI ÇALIŞMALARI
Date
2013-12-31
Author
Gözen, Ayşe Gül
Metadata
Show full item record
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License
.
Item Usage Stats
144
views
0
downloads
Cite This
LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN RAF ÖMRÜNÜN UZATILMASI ÇALIŞMALARI
URI
https://hdl.handle.net/11511/60095
Collections
Graduate School of Natural and Applied Sciences, Project and Design
Suggestions
OpenMETU
Core
LAKTOZSUZ SÜT TATLISININ GELİŞTİRİLMESİ
Şahin, Serpil(2013-12-31)
LAKTOZSUZ SÜT TATLISININ GELİŞTİRİLMESİ
AL-NTE METALİK CAM ALAŞIMLARINDA KISA VE ORTA ERİM DÜZENİNİN İNCELENMESİ
Kalay, Yunus Eren(2017-12-31)
AL-NTE METALİK CAM ALAŞIMLARINDA KISA VE ORTA ERİM DÜZENİNİN İNCELENMESİ
SERAMİK ESASLI GÖZENEKLİ SERT DOKU ANALOGLARININ ( GREFTLERİNİN) ÜRETİLMESİ
Durucan, Caner(2013-12-31)
SERAMİK ESASLI GÖZENEKLİ SERT DOKU ANALOGLARININ ( GREFTLERİNİN) ÜRETİLMESİ
REKOMBİNANT İNSAN BÜYÜME HORMONUNUN ULTRAFİLTRASYON AYRILMASI VE SAFLAŞTIRILMASI
Çulfaz Emecen, Pınar Zeynep(2017-12-31)
REKOMBİNANT İNSAN BÜYÜME HORMONUNUN ULTRAFİLTRASYON AYRILMASI VE SAFLAŞTIRILMASI
ISIRGAN OTU EKSTRAKTIN GIDA ÜRÜNLERİNDE BİYOFİLM OLUŞTURAN BAKTERİLERİN ELİMİNASYONUNA OLAN ETKİLERİ
Soyer, Yeşim(2017-12-31)
ISIRGAN OTU EKSTRAKTIN GIDA ÜRÜNLERİNDE BİYOFİLM OLUŞTURAN BAKTERİLERİN ELİMİNASYONUNA OLAN ETKİLERİ
Citation Formats
IEEE
ACM
APA
CHICAGO
MLA
BibTeX
A. G. Gözen, “LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN RAF ÖMRÜNÜN UZATILMASI ÇALIŞMALARI,” 2013. Accessed: 00, 2020. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/60095.