FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ

2015-12-31
TÜRKİYEDE GELENEKSEL YÖNTEMLERLE ÜRETİLEN ŞARAPLARDAN İZOLE EDİLEN SACCHAROMYCES CEREVISIAE SUŞLARININ FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ

Suggestions

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Gültekin, Güzin Candan(2015-12-31)
TÜRKİYE ÜZÜMLERİNDEN YAPILAN GELENEKSEL ŞARAPLARDAN İZOLE EDİLEN SACCHAROMYCESS CERAVISIAE SUŞLARININ MOLEKÜLER KARAKTERİZASYONU
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Bozoğlu, Tahsin Faruk; Şen, Müge(2016-12-31)
MACLURA POMİFERA MEYVESİNİN FENOLİK İÇERİĞİ, ANTİOKSİDAN KAPASİTESİNİN VE ANTİBAKTERİYEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Gürbüz, Rıza(2014-12-31)
KADMİYUM KAPLANMIŞ YÜKSEK MUKAVEMEDLİ ÇELİKLERDE HİDROJENİN YORULMA ÇATLAĞI İLERLEMESİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Hasırcı, Vasıf Nejat(2015-12-31)
SAĞLIKLI KEMİL HÜCRELERİNİN MİKRO DESENLİ YÜZEYLERLE ETKİLEŞİMİ VE ORTAYA ÇIKAN MORFOLOJİK DEĞİŞİKLİKLERİN ARAŞTIRILMASI
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Kalıpçılar, Halil(2016-12-31)
NANO BOYUTLU 2- METİLİMİDAZOL ÇİNKO TUZ KRİSTALLERİNİN SÜREKLİ KARIŞTIRILAN TANK RAKTÖRÜNDE GERİ DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK SENTEZLENMESİ
Citation Formats
G. C. Gültekin, “FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ,” 2015. Accessed: 00, 2020. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/60578.