FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ

2016-12-31
PATATES KROKETİN YAĞ EMİLİMİNİN AZALTILMASI

Suggestions

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Şahin, Serpil(2014-12-31)
RUŞEYM YAĞININ DEPOLAMA STABİLİTESİNİN KAPSÜLLENENEREK ARTTIRILMASI
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Öztop, Halil Mecit(2015-12-31)
GIDA MUHAFAZASI İÇİN FONKSİYONEL KAĞIT GELİŞTİRİLMESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Öztop, Halil Mecit(2014-12-31)
GIDA MUHAFAZASI İÇİN FONKSİYONEL KAĞIT GELİŞTİRİLMESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Evis, Zafer(2015-12-31)
BORLAMA TEKNİĞİ İLE DEMİRYOLU RAYLARININ YORULMA DAYANIMININ ARTTIRILMASI
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Önal, Ahmet Muhtar(2014-12-31)
KARBORAN ESASLI YENİ KONJÜGE POLİMERİK MALZEMELERİN SENTEZİ VE UYGULAMALARI
Citation Formats
S. Şahin, “FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ,” 2016. Accessed: 00, 2020. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/60812.