FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ

2014-12-31
DÜŞÜK KALORİLİ PASTACILIK YAĞLARI GELİŞTİRİLMESİ VE MİKRO-YAPISAL VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİNİN TANIMLANMASI

Suggestions

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Öztop, Halil Mecit(2014-12-31)
KIZILÖTESİ DESTEKLİ MİKRODALGA FIRINDA PİŞİRİLMİŞ FOLİK ASİT TAKVİYELİ EKMEKLERİN KARAKTERİZASYONU
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Soyer, Yeşim(2014-12-31)
ANTİMİKROBİYAL DİRENÇLİLİKLE İLGİLİ SALMONELLA PLAZMİDLERİNİN TANIMLANMASI VE MOLEKÜLER KARAKTERİZASYONU
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Soyer, Yeşim(2015-12-31)
SIĞIRLARIN LENF DÜĞÜMLERİNDE İZOLE EDİLEN SALMONELLA SUŞLARININ FENOTİPİK VE GENOTİPİK KARAKTERİZASYONU
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Kalay, Yunus Eren(2014-12-31)
METALİK CAMLARDA ATOMİK ÖLÇEKTEKİ LOKAL DÜZENLİ YAPILAR VE BUNLARIN NANOKRİSTAL OLUŞUMUNA ETKİLERİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Hasırcı, Vasıf Nejat(2015-12-31)
SAĞLIKLI KEMİL HÜCRELERİNİN MİKRO DESENLİ YÜZEYLERLE ETKİLEŞİMİ VE ORTAYA ÇIKAN MORFOLOJİK DEĞİŞİKLİKLERİN ARAŞTIRILMASI
Citation Formats
B. Mert, “FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ,” 2014. Accessed: 00, 2020. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/60292.