FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ

2015-12-31
SIĞIRLARIN LENF DÜĞÜMLERİNDE İZOLE EDİLEN SALMONELLA SUŞLARININ FENOTİPİK VE GENOTİPİK KARAKTERİZASYONU

Suggestions

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Çulfaz Emecen, Pınar Zeynep(2016-12-31)
ORGANİK ÇÖZÜCÜ İLE NANOFİLTRASYON UYGULAMALARI İÇİN SELÜLOZ MEMBRANLARIN ÜRETİLMESİ VE KARAKTERİZASYONU
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Çulfaz Emecen, Pınar Zeynep(2016-12-31)
BÜKÜLMÜŞ POLİMERİK İÇİ BOŞ ELYAF MEMBRANLARIN ÜRETİMİ VE KİRLENMEYE ETKİLERİNİN KARAKTERİZASYONU
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Kalay, Yunus Eren(2014-12-31)
METALİK CAMLARDA ATOMİK ÖLÇEKTEKİ LOKAL DÜZENLİ YAPILAR VE BUNLARIN NANOKRİSTAL OLUŞUMUNA ETKİLERİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Soyer, Yeşim(2014-12-31)
ANTİMİKROBİYAL DİRENÇLİLİKLE İLGİLİ SALMONELLA PLAZMİDLERİNİN TANIMLANMASI VE MOLEKÜLER KARAKTERİZASYONU
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Şahin, Serpil(2015-12-31)
FARKLI FORMÜLASYONLARIN VE İLEM KOŞULLARININ PATATES KROKET KALİTESİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
Citation Formats
Y. Soyer, “FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ,” 2015. Accessed: 00, 2020. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/60551.