FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ

2016-12-31
DEĞİŞİK UN ÇEŞİTLERİNİN MİKRODALGA-KIZILÖTESİ FIRINDA PİŞİRİLEN KEKLERİN KALİTELERİNE ETKİSİ

Suggestions

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Öztop, Halil Mecit(2014-12-31)
KIZILÖTESİ DESTEKLİ MİKRODALGA FIRINDA PİŞİRİLMİŞ FOLİK ASİT TAKVİYELİ EKMEKLERİN KARAKTERİZASYONU
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Şahin, Serpil(2015-12-31)
FARKLI FORMÜLASYONLARIN VE İLEM KOŞULLARININ PATATES KROKET KALİTESİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Erson Bensan, Ayşe Elif(2016-12-31)
PROLİFERASYON SİNYALLERİ İLE İNDÜKLENEN APA MEKANIZMASININ ARAŞTIRILMASI
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Mert, Behiç(2014-12-31)
DÜŞÜK KALORİLİ PASTACILIK YAĞLARI GELİŞTİRİLMESİ VE MİKRO-YAPISAL VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİNİN TANIMLANMASI
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Öztop, Halil Mecit(2014-12-31)
MİKROAKIŞKANLAŞTIRMA İŞLEMİNE MARUZ KALAN OSMANLI ÇİLEĞİ KONSANTRESİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Citation Formats
S. G. Şümnü, “FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ,” 2016. Accessed: 00, 2020. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/60818.