Show/Hide Menu
Hide/Show Apps
Logout
Türkçe
Türkçe
Search
Search
Login
Login
OpenMETU
OpenMETU
About
About
Open Science Policy
Open Science Policy
Communities & Collections
Communities & Collections
Help
Help
Frequently Asked Questions
Frequently Asked Questions
Guides
Guides
Thesis submission
Thesis submission
MS without thesis term project submission
MS without thesis term project submission
Publication submission with DOI
Publication submission with DOI
Publication submission
Publication submission
Supporting Information
Supporting Information
General Information
General Information
Copyright, Embargo and License
Copyright, Embargo and License
Contact us
Contact us
Farklı Patates Genotiplerinin Demir Eksikliğine Vermiş Oldukları Fizyolojik Tepkilerin Arazide Belirlenmesi
Date
2018-04-29
Author
Tereci, Şamil
Aksoy, Emre
ÇALIŞKAN, SEVGİ
BAKHSH, ALLAH
DEMİREL, UFUK
ÇALIŞKAN, MEHMET EMİN
Metadata
Show full item record
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License
.
Item Usage Stats
14
views
0
downloads
Cite This
URI
https://hdl.handle.net/11511/99109
Conference Name
8. Uluslararası Katılımlı Tarım Öğrenci Kongresi
Collections
Department of Biology, Conference / Seminar
Suggestions
OpenMETU
Core
Farklı Zeytin Tiplerinin NMR Relaksometre Tekniği İle İncelenmesi
Kilercioğlu, Mete; Özel, Barış; Öztop, Halil Mecit (null; 2014-05-28)
Farklı Lignoselülozik Biyokütlelerin Enzimatik Hidrolizi
Poçan, Pelin; Öztop, Halil Mecit; Hamamcı, Haluk (2015-11-12)
Doğal kaynakların büyük bir hızla tüketildiği ve sanayileşmenin giderek yaygınlaştığı günümüz dünyasında, yenilenebilir kaynakların sanayinin bu ihtiyacını karşılamak için kullanılması hem ekonomik hem de çevresel etkenlerden dolayı önemli bir ihtiyaç haline gelmiştir. Lignoselülozik biyokütleler olarak da bilinen bitki kökenli atık maddeleri, çeşitli ön işlem metotlarıyla enzimatik hidrolize hazır hale getirip, hidroliz sonucunda oluşan şekerleri karbon kaynağı olarak kullanabilen ...
Farklı Bitki Türlerinde Kalmodülin Bağlayıcı Transkripsiyon Faktörü (CAMTA) Ailesinin Genom Çapında Analizi
ATEŞ, DİLAN; Aksoy, Emre (2020-10-04)
Effect of gelatinization properties of different starch types in the presence of psyllium fiber on in vitro digestion
Sevilmiş, Başak; Şensoy, İlkay; Department of Food Engineering (2021-2-12)
Starch’s digestibilityin foods strongly depends on the structure, other ingredients,and processing conditions used. It is essentialto understand the relationship between food matrix and starch digestibility. Theaimwasto investigate the effect of psyllium fiber on gelatinization, crystallinity, and in vitrodigestibility of starches with different crystalline structures (A, B,and C). Starches from variousbotanical sources (wheat, potato, and tapioca) with and without added psyl...
Farklı Nişasta Tiplerinin Jelatinizasyon Derecelerinin NMR Relaksometre ve Diferansiyel Taramalı Kalorimetre DTK Metodları ile İncelenmesi
Dağ, Damla; Kilercioğlu, Mete; Öztop, Halil Mecit (null; 2015-11-12)
Citation Formats
IEEE
ACM
APA
CHICAGO
MLA
BibTeX
Ş. Tereci, E. Aksoy, S. ÇALIŞKAN, A. BAKHSH, U. DEMİREL, and M. E. ÇALIŞKAN, “Farklı Patates Genotiplerinin Demir Eksikliğine Vermiş Oldukları Fizyolojik Tepkilerin Arazide Belirlenmesi,” presented at the 8. Uluslararası Katılımlı Tarım Öğrenci Kongresi, 2018, Accessed: 00, 2022. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/99109.