FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ

2014-12-31
YAŞLANMA VE STRESİN BEYİN TRANSKRİPTOMU ÜZERİNDE ETKİLERİ

Suggestions

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Şahin, Serpil(2014-12-31)
KURU YAŞLANDIRMA TEKNİKLERİNİN ET KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Şahin, Serpil(2015-12-31)
FARKLI FORMÜLASYONLARIN VE İLEM KOŞULLARININ PATATES KROKET KALİTESİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Şahin, Serpil(2016-12-31)
BEYAZ VE KIRMIZI ET YEMEKLERİNDE HIZLI SOĞUTMANIN RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Öztop, Halil Mecit(2014-12-31)
YENİ BİLEŞENLERİN VE FARKLI PROSES METOTLARININ TÜRK LOKUMU ÜRETİMİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİN İNCELENMESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Akkaya, Mahinur; Yaramış, Adnan(2014-12-31)
BUĞDAY DİRENÇ GENİ YR10 İLE ETKİLEŞEN PATOJEN PROTEİNLERİNİN SAPTANMASI
Citation Formats
M. Somel, “FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ,” 2014. Accessed: 00, 2020. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/60187.