FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ

2015-12-31
MİKRODESENLERİN İNSAN MEZENKİMAL KÖK HÜCRE FARKLILAŞMA YÖNÜ ÜZERİNE ETKİLERİ

Suggestions

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Şensoy, İlkay(2016-12-31)
EKSTRÜDE ÜRÜNLERE FONKSİYONEL BİLEŞEN OLARAK ENGİNAR YAPRAĞI TOZU EKLEMENİN ÜRÜN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Beklioğlu, Meryem(2014-12-31)
DİATOM FOSİLLERİ KULLANARAK YAKIN GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SIĞ GÖLLERDE ÖTROFİKASYONUN BELİRLENMESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Şahin, Serpil(2015-12-31)
FARKLI FORMÜLASYONLARIN VE İLEM KOŞULLARININ PATATES KROKET KALİTESİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Şensoy, İlkay(2014-12-31)
EKSTRÜDE ÜRÜNLERE FONKSİYONEL BİLEŞEN OLARAK SOĞAN KABUĞU EKLEMENİN ÜRÜN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Öztop, Halil Mecit(2014-12-31)
YENİ BİLEŞENLERİN VE FARKLI PROSES METOTLARININ TÜRK LOKUMU ÜRETİMİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİN İNCELENMESİ
Citation Formats
V. N. Hasırcı, “FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ,” 2015. Accessed: 00, 2020. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/60530.