FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ

2015-12-31
Yücel, Umut
Özcan, Neslihan
İÇEÇEKLER İÇİN AROMA MOLEKÜLLERİNİN PÜSKÜRTÜCÜLÜ KURUCUCU İLE ENKAPSÜLASYONU VE KARAKTERİZASYONU

Suggestions

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Çulfaz Emecen, Pınar Zeynep(2016-12-31)
BÜKÜLMÜŞ POLİMERİK İÇİ BOŞ ELYAF MEMBRANLARIN ÜRETİMİ VE KİRLENMEYE ETKİLERİNİN KARAKTERİZASYONU
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Çulfaz Emecen, Pınar Zeynep(2016-12-31)
ORGANİK ÇÖZÜCÜ İLE NANOFİLTRASYON UYGULAMALARI İÇİN SELÜLOZ MEMBRANLARIN ÜRETİLMESİ VE KARAKTERİZASYONU
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Öztop, Halil Mecit(2016-12-31)
YEŞİL ÇAY ÖZÜTÜ İLE DOLDURULMUŞ LİPOZOM SİSTEMLERİNİN ANTİOKSİTATİF ENKAPSÜLASYON SİSTEMİ OLARAK KARAKTERİZASYONU
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Şümnü, Servet Gülüm(2014-12-31)
NAR POSASINDAN ÖZÜTLENEN FENOLİK BİLEŞENLERİN ENKAPSÜLASYONU VE KEK İÇİNDEKİ STABİLİTELERİNİN ARAŞTIRILMASI
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
Özen, Can(2016-12-31)
AKREP ZEHRİNDEN POTASYUM İYON KANALLARINI HEDEFLEYEN PEPTİTLERİN KEŞFİ VE KARAKTERİZASYONU
Citation Formats
U. Yücel and N. Özcan, “FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ,” 2015. Accessed: 00, 2020. [Online]. Available: https://hdl.handle.net/11511/60574.