Matematik Öğretiminin Temelleri İlkokul

2019-01-01

Suggestions

Matematik eğitiminde teoriler
Kertil, Mahmut; Çetinkaya, Bülent; Erbaş, Ayhan Kürşat; Çakıroğlu, Erdinç (2016-01-01)
Matematik eğitiminde matematiksel modelleme
Kertil, Mahmut; Çetinkaya, Bülent; Erbaş, Ayhan Kürşat; Çakıroğlu, Erdinç (2016-01-01)
Matematik Eğitiminde Etkinlikler ve Uygulamaları
DEDE, YÜKSEL; AYDIN, EMİN; BUKOVA GÜZEL, ESRA; Çakıroğlu, Erdinç; Işıksal Bostan, Mine; ASLAN TUTAK, FATMA; KÖSE, NİLÜFER; TANIŞLI, DİLEK; GÜRBÜZ, RAMAZAN; AKÇAKIN, VEYSEL; KAYA, GÜRCAN; DOĞAN, MUHAMMED FATİH (Pegem Akademi, 2020-01-01)
Matematik Öğretiminde Bilgisayar Kullanımı
Aksu, Meral (1985-01-01)
Günümüzde bilgisayarlar, birçok toplumu sarmış durumdadırlar. Yurdumuzda da bilgisayarlar, en yaygın olarak üniversitelerde kullanılmaktadır. Bunun yanısıra, bankalarda, otellerde, seyahat acentalarında, şirketlerde ve birçok kamu kuruluşunda bilgisayarların kullanımı yaygınlaşmaktadır.
Matematik Bölümü ve Matematik Eğitimi Bölümü öğretim üyelerinin ispat anlayışları
Mavi, Sinan; Sevinç, Şerife (null; 2018-10-06)
Günlük hayatta kişiyi ikna etmek ve doğruluğunu göstermek istediğimiz durumlarda kullandığımız ispat, matematikte birçok rolü ve fonksiyonu olan temel bir konudur. Son zamanlardaki matematik eğitimindeki gelişmeler de ispatın son derece önemli olduğunu göstermektedir (Hanna, 2000). İspat, sadece gerekçelendirme amacıyla değil aynı zamanda gösterim, açıklama, keşfetme ve sistematikleştirme için de kullanılır (De Villiers, 1995). Çoğu öğrenci tarafından ispatın genel olarak sonuçların doğruluğunu göstermek iç...
Citation Formats
I. İşler Baykal, Matematik Öğretiminin Temelleri İlkokul. 2019, p. 261.