DAP: Gelişmiş web tabanli arama, raporlama ve çizelgeleme oluşturma amaçli yazilim çerçevesi

2013-01-01
Doʇan, Ilter Tolga
Doʇan, Yasemin Şahin
Şener, Cevat

Suggestions

Lens-free imaging of DEP manipulated cancer cells
Aslan, Mahmut Kamil; Külah, Haluk; Department of Electrical and Electronics Engineering (2017)
Dielectrophoresis (DEP) method is based on manipulating dielectric particles under nonuniform electric field according to their unique electrical properties. With the developments in both MEMS and microfluidics technology, DEP becomes promising technique in cell manipulation. Main advantages of the DEP can be listed as: label free operation, simple implementation and cost effectiveness. However, most of the systems implementing DEP method to manipulate cells, includes microscope, computer and signal generat...
DAG Odak Düzlemi Aygıtları: Birinci Nesil Öngörüleri
Saguner Rambaldi, Tenay; Özbey Arabacı, Mehtap; Aliş, Sinan; Yerli, Sinan Kaan; Yeşilyaprak, Cahit (null; 2020-12-11)
DAG: Atmosferik ve Astronomik Gözlem Sistemleri
Yüzlükoğlu, Funda; Güney, Yavuz; Nıaeı, Mohammad Shameonı; Kılıç, Yücel; Yerli, Sinan Kaan; Yeşilyaprak, Cahit (null; 2020-12-11)
DAG Projesi kapsamında; gözlemevi yerleşkesine kurulmuş ve kurulacak olan sürekli ölçüm yapan ve yapacak olan atmosferik ve astronomik sistemlerin (AWOS, Davis, Boltwood, ASC, SM, SQM, MASS-DIMM, vb) tanıtımı, teknik özellikleri ve örnek veri setlerinden örnekler sunulacaktır. Bir gözlemevinde olması gereken bütün sistemlerin birlikte oluşturduğu sistemin ayrıntılı tanıtımı yapılacaktır.
DAG Odak Düzlemi Aygıtları: Türk Gözlemsel Astronomisinde Yeni Dönem
Yerli, Sinan Kaan; Güver, Tolga; Keskin, Onur; Aliş, Sinan (null; 2018-09-05)
DAG Proje Yönetimi ve Kazanımları
Yenisoy, Erdem; Yeşilyaprak, Cahit; Yerli, Sinan Kaan (2020-12-11)
Kalkınma Bakanlığıı destekli “2011K120230” nolu Doğu Anadolu Gözlemevi Projesi, Atatürk Üniv. (ATAÜNİ) bünyesinde yürütülen bir tematik altyapı projesidir. Doğrudan Rektörlüğe bağlı olarak kurulan Astrofizik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATASAM) Müdürlüğü, projenin önemi ve süreli olması sebebiyle diğer birimlerle (Rektörlük, Genel Sekreterlik, Hukuk Müşavirliği, Deprem Araştırma Merkezi, Yapı İşleri Teknik Daire Baş. ve Merkez Atölyeler gibi) doğrudan ilişki içerisinde olup daha hızlı hareket imkanı bulun...
Citation Formats
I. T. Doʇan, Y. Ş. Doʇan, and C. Şener, “DAP: Gelişmiş web tabanli arama, raporlama ve çizelgeleme oluşturma amaçli yazilim çerçevesi,” İzmir, Türkiye, 2013, vol. 1072, Accessed: 00, 2021. [Online]. Available: https://www.scopus.com/inward/record.uri?partnerID=HzOxMe3b&scp=84924271516&origin=inward.